Echipa

ALEXANDRA PĂUN ȘTEFAN

Absolventă a UNMB la Facultatea de Interpretare Muzicală, secția canto clasic și pian secundar, specializată în psihopedagogie cu aplicabilitate pentru lecții de predare pian, canto, teorie muzicală și ore de muzică și absolventă a cursului de specializare și formare profesională – Impresar Artistic în cadrul INCFC.

Profesor fondator al clubului muzical Voce și Pian din decembrie 2013 unde se ocupă de instruirea profesorilor care predau cursuri; promovează clubul muzical pe rețelele sociale, oferă posibilități de dezvoltare cursanților care sunt interesați de a se perfecționa în domeniul muzical și nu în ultimul rând susține lecții acestora.

Din noiembrie 2018 a început seria de concerte ,,De vorbă cu pianul,, care se desfășoară în locuri precum Qreator, Ceainaria GreenTea, Carturesti Carusel . Concertul propune un experiment multiplu sensorial pentru publicul larg, un concept nou, în care clapele pianului prezentă o lume dinamică, plină de trăiri interioare și vise. Repertoriul este format din piese compuse de Ludovico Einaudi – un compozitor italian contemporan care transpune lumea percepută de el în piese si Yann Tiersen – un compozitor francez contemporan, care compune muzica de plăcere, piesele acestuia fiind folosite ca și coloana sonoră în numeroase filme.



Leave a comment